Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Syltet jalapenõs

Syltet jalapenos

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl vann
  • 1 dl eddik, 7 %
  • 3 ss sukker
  • 1 ss salt
  • 2 båter knuste hvitløk
  • 100 g jalapeño
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Syltede jalapeños er perfekt syrlige, spicy og frekke! Setter prikken over i'en på tacoen. Lag en diger porsjon, og ha klart i kjøleskapet til tacomiddager fremover.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl vann
  • 1 dl eddik, 7 %
  • 3 ss sukker
  • 1 ss salt
  • 2 båter knuste hvitløk
  • 100 g jalapeño

Slik gjør du

Bruk kun rene, sterile glass og rene kjøkkenredskaper når du sylter. Fremvekst av dårlige bakterier vil kunne ødelegge batchen, og gir dårligere holdbarhet. Uåpnet glass har holdbarhet opp mot ett år dersom det oppbevares mørkt og kjølig. Åpnet glass bør brukes innen 4 uker - og kun med rene redskaper i glasset. 

trinn du kan merke av

Bruk syltet jalapeños til taco, nachos, burrito, quesadillas eller annen digg texmex!

For en spennende tvist, kan du smaksette blandingen med korianderfrø eller hel spisskummin.

Syltet jalapenõs

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 17.05.2024 11:34:26