Brødsmulesti
Lær hvordan du griller dine gamle og nye favoritter. Vi har samlet de beste oppskriftene på tilbehør, sauser, marinader og andre must haves til grillsesongen.
Enten du skal grille entrecôte, svinefilet, hamburger eller kyllingfilet, viser vi deg hvordan du griller kjøttet perfekt - hver gang.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Hvitløk gir masse smak, og passer godt til blant annet lam, storfe, skalldyr eller fisk på grillen.
Du kommer langt med nøytral olje, litt sitron og et knippe blandede urter. Bruk urtemarinade til kjøtt eller fisk før du griller.
Den gode trio; ingefær, chili og hvitløk, en fulltreffer også til marinering. Spesielt god til kylling, svin, fisk og skalldyr.
Bli kjent med muhammara - den aromatiske og spennende paprikadippen fra Aleppo i Syria! Den overraskende kominasjonen av grillet søtpaprika og hakkede valnøtter smakt til med granateplesirup er uimotståelig og utrolig lett å bli hekta på.
Grillen er som skapt for pizzabaking! Har du en grill som gir høy nok temperatur vil pizzaen stekes nesten som i en italiensk pizzaovn.
Lurer du på hvordan du skal grille fisk? Her finner du oppskrifter og inspirasjon for grilling av laks, makrell og andre gode fisk- og skalldyrsorter.
Grillmaten smaker ekstra godt når den serveres med friske farger og gode smaker. Her er tilbehørsfavoritter for grillmaten - perfekt å preppe i forkant!
Pølser på grillen går aldri av moten. En sikker sommerhit år etter år! Vil du grille pølser som en proff, bør du følge denne fremgangsmåten: Legg pølsene på forvarmet grill, og la dem få grillmerker. Senk varmen, eller legg pølsene over på indirekte varme. Grill videre i 3-4 minutter, eller til det dannes bobler under skinnet. La hvile i et par minutter før du setter tenna i dem. God pølsefest!