Brødsmulesti
Lite slår en hjemmelaget hamburger. Vi viser deg hva som skal til for å lage den perfekte burgeren med utvalgte tilbehør og digge sauser.
Få ting slår en saftig og smakfull burger på grillen! Finn ditt favoritt tilbehør, og inviter venner på grillfest.
Vi deler våre beste tips til hvordan du lager den beste burgeren selv og hvordan du griller en saftig hamburger. Her byr vi også på noen tips til hvordan du kan gjøre litt mer ut av hverdagsburgeren, med en enkel grillprepp.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Lager du sriracha selv kan du lage den så sterk eller søt du bare vil! Sriracha kan brukes som ingrediens i sauser eller dressinger, eller du kan bruke den på burgeren som den er.
Ser du etter en BBQ-saus med deilige, koreanske smaker? Her er den! Koreansk BBQ-saus er den perfekte marinaden til grillmaten, og kan pensles på burgeren mot slutten av grillingen.
Med bare 4 ingredienser har du barbequesaus for hele sommeren - en MÅ-HA til burger og annen grillmat. La helst sausen stå en time før bruk.
Hjemmelagde burgerbrød er perfekt følge til en digg hamburger på sommerfesten. Gi dem gjerne en runde på grillen, slik at de får stekeskorpe. Da holder de seg fine og tåler en runde med dressing uten å bli helt bløte. Burgerbrød kan fryses og tas opp ved en senere anledning, om du har noen til overs. La de ligge på kjøkkenbenken en time før servering, og gi de en rask runde på grillen eller i ovnen før servering. Da smaker de best!