Surret svinestek u/svor Bog, skinke
|
200 g
|
Stekes i ovn på 125 °C, 1,5 kg stekes i ca. 2 timer.
|
Medium pluss: 70 °C Gjennomstekt: 75 °C
|
Skinkestek m/svor Bog, skinke
|
200 g
|
Dampes i 45 minutter på 230 °C. Stekes i ovn på 175 °C, 1,5 kg stekes i ca. 1,5 - 2 timer. Bruk grillen på slutten for å få svoren sprø.
|
Medium pluss: 68 °C Gjennomstekt: 75 °C
|
Svinekam m/svor
|
200 g
|
Dampes i 45 minutter på 230 °C. Stekes i ovn på 175 °C, 1,5 kg stekes i ca. 1 - 1,5 time. Bruk grillen på slutten for å få svoren sprø
|
Medium pluss: 68 °C Gjennomstekt: 75 °C
|
Røkt svinekam
|
200 g
|
Pakkes i folie og stekes i ovn på 125 °C. 1,5 kg trenger 2-3 timers steketid.
|
Medium pluss: 70 °C Gjennomstekt: 75 °C
|
Indrefilet
|
200 g
|
Brunes i panne, etterstekes i ovn på 125 °C. 400 g stekes i ca. 20 minutter.
|
Medium: 65 °C Medium pluss: 70 °C Gjennomstekt: 75 °C
|
Ytrefilet
|
200 g
|
Brunes i panne, etterstekes i ovn på 125 °C. 1 kg stekes i ca. 40 minutter.
|
Medium: 65 °C Medium pluss: 70 °C Gjennomstekt: 75 °C
|
Spareribs Grillribbe
|
350 g
|
Rå spareribs dampes først ca. 1 time under folie på 200 °C. Grilles i 6-8 minutter på hver side.
|
|
Ribbe Tynnribbe, familieribbe
|
250-450 g
|
Dampes i 45 minutter på 230 °C. Stekes deretter på 200 °C i ca. 1 - 1,5 time.
|
|
Skinke: Juleskinke, påskeskinke, sommerskinke, Bayonneskinke Lettsaltet, røkt skinke, svinebog
|
200 g
|
Trekke i vann. 1 kg trekkes i ca. 1 time.
|
70 °C
|
Røkt svinekam Lettsaltet, røkt svinekam m/ben
|
300 g
|
Pakkes i folie, stekes i ovn på 125 °C. 1,5 kg stekes i 2-3 timer.
|
70 °C
|
Skinkebiff
|
200 g
|
Brunes raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstekes på lavere temperatur i ca. 2-3 minutter på hver side.
|
|
Koteletter Kotelettkam, nakke
|
250 g
|
Brunes raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 min.
|
|
Gryter og wok Renskåret svinekjøtt i strimler eller terninger, skinkebiff, flatbiff
|
200 g
|
Kjøttet freses raskt i olje i varm panne i ca. 2 minutter.
|
|
Gryteretter, lapskaus Bog, flatbiff, nakke
|
150 g
|
Freses raskt i varm panne i 2-3 minutter, deretter trekke i vann/kraft i ca. 40 minutter
|
|
Svineknoker Fersk, saltet, røkt
|
1 stk
|
Trekkes i vann på 85-90 °C i ca. 3 timer
|
|