Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Makroner med sjokoladeganache

Makroner med sjokoladeganache

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 30 makroner.

  • 130 g mandler
  • 170 g melis
  • 100 g romtemperert eggehvite (ca. 3 egg)
  • 80 g sukker

Sjokoladeganache:

  • 0,4 dl kremfløte
  • 1 ss honning
  • 115 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2798 kcal
Fett 148 g
Protein 47 g
Karbohydrater 311 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fargerike makroner med deilig sjokoladeganache i mellom, er morsomme å lage. Eksperimenter gjerne med konditorfarger.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 30 makroner.

  • 130 g mandler
  • 170 g melis
  • 100 g romtemperert eggehvite (ca. 3 egg)
  • 80 g sukker

Sjokoladeganache:

  • 0,4 dl kremfløte
  • 1 ss honning
  • 115 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2798 kcal
Fett 148 g
Protein 47 g
Karbohydrater 311 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Marengsen er klar når du ser den begynner på “skvette” rundt kanten i bollen. Test med å sprøyte ut en kake. Den skal holde formen uten at den danner topper.

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB12 05.11.2024 07:26:22