Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mini Pavlova med multer

Mini Pavlova med multer

Ingredienser

6  porsjoner

Marengsbunner:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ss maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater

Krem og bær:

  • 1,5 dl kremfløte
  • 250 g multer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pavlova er en klassiker! Her har vi lagd kaken i små porsjonsmarengser, slik at den kan serveres som en deilig dessert. Sprø bunn, fløyelsmyk eggekrem, toppet med skogens gull - multer. Rett og slett nydelig!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

6  porsjoner

Marengsbunner:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ss maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater

Krem og bær:

  • 1,5 dl kremfløte
  • 250 g multer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 120 °C. Bruk over- og undervarme.

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Perfekt Pavlova

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB13 23.04.2025 23:09:12 handleliste stengt