Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Sjampinjonger fylt med søt fiken og salt bacon, gir en spennende, deilig smak på denne retten. Server soppen som tilbehør til de fleste typer kjøtt, en deilig koserett eller som en av flere retter på tapasbordet.
Lag gjerne brødkrum selv av gammelt tørt brød. Tørk brødet i stekovnen og knus det fint. Oppbevar det i en glass med lokk.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.