Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tapenade

Tapenade

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kalamataoliven uten sten
  • 3 båter hvitløk
  • 2 ss kapers uten lake
  • 4 stk. ansjosfilet
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 3 ss extra virgin olivenolje
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tapenade er en type grov olivenpuré med opprinnelse fra Provence i Frankrike. Den består blant annet av oliven, hvitløk, ansjos og bladpersille. Et helt perfekt element til tapasbordet, men også som tilbehør til grillmat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kalamataoliven uten sten
  • 3 båter hvitløk
  • 2 ss kapers uten lake
  • 4 stk. ansjosfilet
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 3 ss extra virgin olivenolje
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Ha oliven, hvitløk, kapers, ansjosfilet og bladpersille i en hurtigmikser og kjør til det er finhakket. Spe med olivenolje mot slutten til du har fin konsistens. Krydre med pepper.

Server tapenade som en del av et tapasbord eller som tilbehør til grillmaten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 06:30:12