Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Juleskinke i skiver servert som en del av en herlig sharingmeny, gir verten tid til gjestene og gjestene en ekstra sosial matopplevelse.
1. Pakk skinken i aluminiumfolie og legg den i en langpanne eller ildfast form. Stikk et steketermometer i den mest kjøttfulle delen. Sett formen i stekeovnen på 125 °C. Skinken er ferdig når steketermometeret viser 74 °C.
2. Ta skinken ut av ovnen og fjern folien. Ta av nettet og eventuelt svoren. Server skinken lun eller avkjøl den helt og server den kald.
Her har vi servert den røkte juleskinken med blåbærbraisert kålrot, mandel- og kaperspesto, en fransk potet- og purresalat med sennepsdressing, grønne salatblader og stekte pærer med kremost og bacon.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.