Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet tortilla med biff, geitost og portobello

Grillet tortilla med biff, geitost og sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. portobellosopp
  • 8 stk. hvetetortilla
  • 3 stk. hermetisk grillet paprika i skiver
  • 200 g chevre (hvit geitost) i skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 705 kcal
Fett 29 g
Protein 52 g
Karbohydrater 58 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ta fredagstacoen til et nytt nivå! Helgrillet ytrefilet i tortilla sammen med en fløyelsmyk chevre, paprika og portobello er en smakskombinasjon de fleste vil elske.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. portobellosopp
  • 8 stk. hvetetortilla
  • 3 stk. hermetisk grillet paprika i skiver
  • 200 g chevre (hvit geitost) i skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 705 kcal
Fett 29 g
Protein 52 g
Karbohydrater 58 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ved kjernetemperatur 55-60 °C er kjøttet lite stekt, 60-65 °C gir medium stekt og ved 70 °C er kjøttet gjennomstekt.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB11 12.12.2024 09:34:15