Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ertepannacotta med krabbe og syltet kålrot

Ertepannacotta med krabbe

Ingredienser

porsjoner

Ertepannacotta:

  • 2 stk. gelatinplater
  • 2,5 dl kyllingkraft
  • 300 g frosne erter
  • 120 g smør
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 ts sukker

Syltet kålrot:

  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 cm revet frisk ingefær
  • 100 g kålrot

Krabbesalat:

  • 2 ss majones
  • 2 ts dijonsennep
  • 150 g renset krabbekjøtt , gjerne fra krabbeklør

Til servering:

  • 1 ss frisk dill eller estragon

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Panna cotta til forrett? Denne fløyelsmyke versjonen med deilige norske erter kommer til å forandre ditt syn på den italienske desserten panna cotta. Ertepannacottaen toppes med saftig krabbekjøtt og sprø syltet kålrot. Dette kommer til å imponere! 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Ertepannacotta:

  • 2 stk. gelatinplater
  • 2,5 dl kyllingkraft
  • 300 g frosne erter
  • 120 g smør
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 ts sukker

Syltet kålrot:

  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 cm revet frisk ingefær
  • 100 g kålrot

Krabbesalat:

  • 2 ss majones
  • 2 ts dijonsennep
  • 150 g renset krabbekjøtt , gjerne fra krabbeklør

Til servering:

  • 1 ss frisk dill eller estragon

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp gjerne med et lite dryss olje og har du blomkarseblader kan du pynte med dette.

Ertepannacotta med krabbe og syltet kålrot

På utkikk etter flere forretter? Sjekk ut våre forslag til enkle forretter og bli inspirert!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 13.12.2024 14:52:06