Mini-pannekaker med gravet reinsdyr
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Mini-pannekaker med gravet reinsdyr er den perfekte forrett, eller kan serveres som en smårett på tapasbordet. Toppet med soppkrem, rødløk og timian. Gravingen gjør kjøttet mørere og gir en mer karakteristisk smak.
Ingredienser
porsjoner
Gravet reinsdyrfilet:
-
250 g ytrefilet av reinsdyr eller flatbiff -
25 g salt -
25 g sukker -
2 stilker frisk rosmarin -
0,25 dl akevitt (kan sløyfes)
Soppkrem:
-
75 g sopp -
1 ss smør -
1 stk. sjalottløk -
1 ss bladpersille -
1 beger snøfrisk naturell (à 125 g) -
2 ss lettrømme
Mini-pannekaker:
-
1 stk. egg -
1 dl melk -
1,25 dl byggmel -
0,5 ts natron -
0,25 ts salt -
25 g smør -
1 ss smør til steking
Tilbehør:
-
0,5 stk. rødløk -
0,25 potte frisk timian
Slik gjør du
Topp mini-pannekaker med soppkrem, gravet rein, rødløk og timian rett før servering.