Brødsmulesti
1 porsjon gir 8-10 biter.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Rullekake er en kjent klassiker som mange elsker. Prøv denne varianten med aromatisk Crème chantilly neste gang du vil imponere!
Bruk litt av eggehviten under bakepapiret i langpannen slik at det blir lettere å bre røren utover papiret.
Hvis du har ekstra dårlig tid gjør slik: Bre syltetøy utover straks rullekaken er hvelvet, og rull kaken sammen. Dette må foregå litt raskt for å unngå at rullekaken blir sprø langs kanten og «brekker» under rullingen.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.