Steinbit med grillet nektarin
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Legg fisk på grillen! Steinbitfilet er fast i konsistensen og er enkel å grille. Sommerfrukten nektarin er også fin å legge på grillen, og gir deilig sødme og syrlighet til retten.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g steinbitfilet -
2 ss nøytral olje -
4 stk. nektarin -
1 stk. agurk -
1 pose ruccula -
1 stk. sitron
Slik gjør du
- Renskjær steinbitfilet og skjær den i mindre biter. Sett til side.
- Skjær nektiariner i båter, og bruk en ostehøvel til åskjære agurk i lange strimler. sett alt klart ved grillen.
- Pensle fiskestykkene med litt olje og grill dem 5-6 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg fiskestykkene over på et fat og hold dem varme etter hvert som de blir ferdige.
- Legg nektarinbitene på grillen og grill dem raskt på hver side.
- Fordel grillet fisk, nektarin, agurkstrimler og ruccola på tallerkener. Drypp over olivenolje og sitronsaft og dryss over litt salt og pepper og server.
Små nypoteter kan godt serveres til.