Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pizza med fenalår og honning

Pizza med fenalår og honning

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. fersk pizzabunn, rund
  • 3 ss hvit pizzasaus
  • 100 g revet ost
  • 0,5 stk. pære
  • 6 skiver fenalår
  • 15 g hvit geitost
  • 2 ts norsk honning eller sommerhonning
  • 1 ts finhakket frisk gressløk (valgfritt)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Masse smak og masse god sødme... Pizza toppet med fenalår, pære, geitost og norsk honning! Pizzatoppingen som overrasker, og gjør deg hekta.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. fersk pizzabunn, rund
  • 3 ss hvit pizzasaus
  • 100 g revet ost
  • 0,5 stk. pære
  • 6 skiver fenalår
  • 15 g hvit geitost
  • 2 ts norsk honning eller sommerhonning
  • 1 ts finhakket frisk gressløk (valgfritt)

Slik gjør du

Norsk honning har en unik smak som skifter med sesongene. Variasjon i konsistens, farge og smak bestemmes ut fra hvor biene henter blomsternektar.

I denne oppskriften vil en lys sommerhonning bidra med lett syrlighet og sødme, mens en mørkere honning gir en større kompleksitet.

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Topp gjerne med frisk gressløk før servering. 

Pizza med fenalår og honning

Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side!  Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11709, server:MP-PRD-WEB12 27.09.2024 11:28:35