Koteletter, rød eller hvit fiskefilet, burgere, pølser og grillspyd er rask grillmat som passer i en travel hverdag. Har du utålmodige barn, er veldig sulten selv, eller bare vil bruke tiden på å sitte i sola kan det være deilig å legge noe som går kjapt på grillen.
Grillmat til mange
Biffer og hele fileter av svin, storfe, lam og kalkun egner seg fint på grillen når en samler familien eller skal ha selskap. Del gjerne filetene på langs og fyll de med urter, ost eller bacon. Får du vennegjengen over kan en hel kylling på en ølboks gjøre at du blir kveldens store helt.
Slik blir du gjest på egen grillfest
Sunnhet på grillen
Grillmat kan både være god og sunn. Ofte er det tilbehøret som er synderen i et grillmåltid. Bruk rikelig med friske grønnsaker og lag gode alternativer til rømme- og majonesbaserte sauser og potetsalater. Velg renskåret kjøtt som biff, filet, eller fisk, - da er du på den sunne linjen. Har du en god grill kan den brukes som stekeovn eller kokeplate også de dagene du ikke griller.
Flytt kjøkkenet ut!
Lune sommerdesserter
Frukt og bær er frisk og lett sommerdessert som gjerne kan legges på grillen. Server du grilldesserten med en kule is, vaniljekesam eller et kakestykke til får du en ekstra smaksrik sommernytelse.
Desserter på grillen
Ukesmeny
Mandag: Vegetarpizza
Tirsdag: Torsk i folie
Onsdag: Hotte kjøttboller med yoghurt
Torsdag: Kyllingspyd med couscoussalat
Fredag: Svinefilet med bacon
Lørdag: Biffspyd med søtpotet
Søndag: Grillet laks med agurksalat
Ukens grilldessert: Grillet banan
Klikk her for å se vår samling med middagstips.