Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinert kyllingfilet med sopp og spinat

Hvordan steke kyllingfilet til mange

Har du flere på besøk er det ikke noe hokus pokus å servere kyllingfilet. Det er rett og slett svært enkelt!

  1. Kyllingfiletene bør ligge i romtemperatur i ca. 30 minutter før det skal stekes. Tørk filetene med kjøkkenpapir før steking, og dryss med salt og pepper.
  2. Brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side i en varm stekepanne. Bruk margarin.
  3. Legg filetene over i en langpanne og stikk steketermometer inn i den tykkeste delen av fileten.
  4. Sette langpannen midt i ovnen ved 125 °C og stek til termometeret viser 68 °C . Dette tar ca. 30 minutter, i mellomtiden kan du forberede resten av måltidet.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 19:16:35