Brødsmulesti
Saftig eplekake er supert å bake når det er sesong for norske epler. Nybakt eplekake med krem er uimotståelig godt og vekker gode minner.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Vi elsker eplekake når de norske eplene er i sesong! Dette er en saftig og deilig eplekake som du gjerne kan servere varm med pisket krem, iskrem eller gresk yoghurt.
Det tar ikke lang tid å koke vaniljesaus fra bunnen av, og dersom du starter på vaniljesausen i det du setter kaken inn i ovnen, så er vaniljesausen ferdig avkjølt til kaken kommer ut av ovnen.
Nybakt eplekake som dufter av kanel vekker gjerne gode minner. Kanskje et barndomsminne om en bestemor som serverer varm eplekake med kakao og krem - eller den første eplekaken du bakte på skolekjøkkenet en gang. Skal du ha med en langpannekake til et arrangement, så anbefaler vi eplakake i langpanne på det varmeste!
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Apfelzstrudel er tyskernes favoritt-eplekake! En deilig rull med sesongens epler og myke rosiner tilsmakt kanel. En perfekt avslutning på menyen til oktoberfesten.
Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.
Med marsipan i kakebunnen blir den ekstra saftig og god. Sammen med syrlige epler, pisket krem og søt krokan blir det søte, små eplekaker til kaffen.
Lag en stor porsjon med søte, små eplekaker og frys inn! Har du ikke epler eller eplemos, så kan du også bruke aprikosmarmelade, rabarbrasyltetøy eller plommesyltetøy.
Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus, en klatt créme fraîche eller litt vaniljeyoghurt, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Det er et ordtak som heter "as American as apple pie", men det er ikke bare amerikanere som verdsetter en god eplepai. Denne paien har en spennende smak av rosmarin, muskat og brunet smør! En "voksen" eplepai som blir ekstra god med syrlige norske epler.