Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylt focaccia

Fylt focaccia

Ingredienser

porsjoner

Deig:

  • 50 g gjær
  • 5 dl vann
  • 0,5 ts sukker
  • 2 ts salt
  • 0,5 dl olivenolje
  • 12 dl hvetemel

Fyll:

  • 0,5 stk. rødløk
  • 100 g bacon i terninger
  • 200 g skinkebiff
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts salt

Topping:

  • 1 ts flaksalt
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Focaccia er et italiensk flatt brød. Opprinnelig skal det komme fra Toscana, men lages over store deler av Italia. Den originale oppskriften inneholder god olivenolje, godt salt og frisk rosmarin. I denne oppskriften har vi valgt å fylle focacciaen. Nydelig!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Deig:

  • 50 g gjær
  • 5 dl vann
  • 0,5 ts sukker
  • 2 ts salt
  • 0,5 dl olivenolje
  • 12 dl hvetemel

Fyll:

  • 0,5 stk. rødløk
  • 100 g bacon i terninger
  • 200 g skinkebiff
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts salt

Topping:

  • 1 ts flaksalt
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB12 27.07.2024 14:27:53