Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkestek med grønnkål- og gresskarsalat

Skinkestek med grønnkål- og gresskarsalat

Ingredienser

porsjoner

Grønnkål- og gresskarsalat:

  • 1 kg gresskar
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 3 dl mandler
  • 400 g grønnkål
  • 1 stk. granateple
  • 4 ss balsamicoeddik eller sitronsaft
  • 1 dl olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 914 kcal
Fett 51 g
Protein 83 g
Karbohydrater 24 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skinkestek kan serveres på mange flere måter enn den tradisjonelle med surkål og brun saus. Her har den samme skinkesteken fått utradisjonelt og fargerikt følge med grønnkålsalat med gresskar, mandler og granateple.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Grønnkål- og gresskarsalat:

  • 1 kg gresskar
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 3 dl mandler
  • 400 g grønnkål
  • 1 stk. granateple
  • 4 ss balsamicoeddik eller sitronsaft
  • 1 dl olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 914 kcal
Fett 51 g
Protein 83 g
Karbohydrater 24 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Syns du det er vanskelig å rute svoren, kan steken dampes først og rutes etter damping.

Server saftig skinkestek med grønnkål- og gresskarsalat.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 21.12.2024 13:23:53