Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
BBQ  svinekoteletter med maissalsa

BBQ-koteletter med maissalsa

Ingredienser

porsjoner

Maissalsa:

  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 stk. tomat
  • 350 g hermetiske maiskorn
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje
  • saft av 0,5 stk. lime

Koteletter:

Server med:

  • 1 stk. avokado
  • 4 stilker frisk koriander
  • 4 ss bbq-saus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Koteletter er populært på grillen, og denne oppskriften kan du bruke på både sommerkoteletter, nakkekoteletter og vanlige svinekoteletter. Litt god bbq-saus gir kotelettene et ekstra løft, og den spennende maissalsaen er perfekt tilbehør.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Maissalsa:

  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 stk. tomat
  • 350 g hermetiske maiskorn
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje
  • saft av 0,5 stk. lime

Koteletter:

Server med:

  • 1 stk. avokado
  • 4 stilker frisk koriander
  • 4 ss bbq-saus

Slik gjør du

Skjær maiskornene av kolben eller hell hermetiske maiskorn i et dørslag og la dem renne godt av seg.

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 16.07.2024 04:55:55