Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Havregrøt

GRØT PÅ MENYEN

Frokostgrøt med bygg? Eller kjøleskapsgrøt med ulike tilbehør? Her finner du alle varianter, både baked oats, havregrøt med salt topping, tradisjonell rømmegrøt og risgrøt!

Fast plass på frokostbordet

Grøt har lange tradisjoner i Norge, og mange har grøt på menyen hver morgen. Mettende, godt, næringsrikt - og ikke minst, lett å variere! Med litt ekstra topping, er grøt en perfekt, lettvint middag. Her kan du velge og vrake mellom salt og søtt, ut fra om du liker grøten best til frokost, lunsj, middag eller dessert. 

Oppskrifter med norsk bygg og havre

Podcast-episode: Dilla på grøt

Norske råvarer og tradisjoner

  • Festmat med lange tradisjoner

    Festmat med lange tradisjoner

  • Hvordan spise mer bygg?

    Hvordan spise mer bygg?

kald kjøleskapsgrøt

Oppskrifter med baked oats - ovnsbakt grøt

Risgrøt på ulike måter

Ny og spennende topping? Prøv disse!

Grøt til overs? Dette lager du av restene!

Lag brød av grøtrestene

Har du rester av havregrøt? Grøt i brøddeigen gjør brødet saftig og godt.

OPPSKRIFT