Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Velg norsk honning

Vi elsker norsk honning! 

Lys og mild, eller mørk og kompleks - norsk honning kan være begge deler, og alt i mellom. Det gjør at honning passer til både søt bakst, heite marinader, som topping på pizza eller i drinken.  

Her finner våre beste oppskrifter med honning, uansett hva du vil bruke den til. 

Honning gir energipåfyll, til frokost, på farten eller på trening

slik bruker ekspertene honning i maten

spørsmål og svar om honning

Et ekstra kick når du trenger det...

Bruk honning i glaze

Honning i glaze er topp for både for smak, konsistens og uteseende. Søtt, sticky og godt! Glaze pensler du på kjøtt eller grønnsaker underveis i grilling, ovnsbaking eller steking.

HONNING I GLAZE

HOT HONEY BBQ-SAUS

Heit honning, eller hot honey, har vært på alles lepper det siste året. Her har du barbequesaus-varianten. Søt honning, spicy chili og syrlig eplecidereddik, denne bbq-sausen må du prøve!

OPPSKRIFT HER

Lær å bruke honning riktig

Honningglaserte rotgrønnsaker som tilbehør

Topp pizza med honning - det er prikken over i'en!

Mocktail med honning og ingefærøl

MOCKTAIL MED HONNING OG INGEFÆRØL

Mocktail med honning og ingefærøl

Denne deilige mocktailen lager du med bare 3 ingredienser: hjemmelaget honningsirup, sitron og ingefærøl. Lett å lage, enda lettere å like! Server med frisk sitronmelisse eller mynte.

OPPSKRIFT

Mocktails, ingefærshot og dalgona med honning... Ekspertene snakker om honning i drikke!