Brødsmulesti
Hjemmelagde kjøttkaker er nostalgi, og tar mange av oss rett tilbake til barndommen! Vi viser deg hvordan du lager verdens beste kjøttkaker hjemme, med tilbehøret som vekker matminnene.
Alle har sine tilbehørfavoritter, men en klassiker kjøttkaker i brunsaus med ertepuré, kokte poteter og tyttebær.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Norsk kål er en favoritt til kjøttkakene. Og tyttebær attått slår aldri feil.
Lager du kjøttkaker av kjøttdeig uten tilsatt vann og salt, vil du kunne merke at kjøttkakene blir mindre saftige. Vi viser deg hvordan du kan redusere mengde salt, uten at det går på bekostning av smaken.
Her får du de beste tipsene til hvordan du koker poteter, slik at du kan kose deg med deilige nykokte poteter til middag.
Kjøttdeig er ikke bare kjøttdeig. Butikkhyllene er fulle av kjøttdeig fra storfe, kylling, svin, lam - og til og med elg. Men vet du hvilken kjøttdeig som er best til ulike bruk?