Brødsmulesti
Gi julematen nye muligheter med spennende smaker. Butikkene har fortsatt mye ribbe og pinnekjøtt i hyllene. Vi kan fort bli mette på julemat etter en lang måned med selskaper. Derfor må vi finne nye måter å bruke maten på, og det har vi samlet for deg er.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Tørrmodning av kjøtt gir en dyp smak, mør tekstur – og skikkelig sprø svor. Turte du ikke å teste ut for første gang ved de store selskapsdagene i julen, er det perfekt å prøve nå. Vi viser vi deg hvordan du går frem.
Det går fint, det kan vi alle bli. Men sesongvarer som pinnekjøtt trenger ikke å smake jul. Enten du er fysen på en sticky, asiatisk glaze eller en frisk salat, har vi oppskriftene for deg.
Pinnekjøtt kan brukes til så mangt, og passer både med asiatiske smaker og friske salater.
Kjøtt regnes som lett bedervelig, og kan fort bli dårlig om det ikke behandles og oppbevares riktig. Her finner du informajson om du hvordan du best tar bare på kjøtt for lenger holdbarhet.
Var du egentlig på utkikk etter tradisjonell julemat?
Selvfølgelig har vi det også, ta en titt her!