Hopp til hovedinnhold
matprat logo

JULEMAT MED NYE MULIGHETER

JULEMAT MED NYE MULIGHETER

Gi julematen nye muligheter med spennende smaker. Butikkene har fortsatt mye ribbe og pinnekjøtt i hyllene. Vi kan fort bli mette på julemat etter en lang måned med selskaper. Derfor må vi finne nye måter å bruke maten på, og det har vi samlet for deg er. 

RIBBE I JANUNAR

Vi er hekta på porchetta - Italiensk ribbe!

Podcast-episode: Porchetta – Italias ribberett

pinnekjøtt med andre smaker

LEI AV JULEMAT? 

Det går fint, det kan vi alle bli. Men sesongvarer som pinnekjøtt trenger ikke å smake jul. Enten du er fysen på en sticky, asiatisk glaze eller en frisk salat, har vi oppskriftene for deg.

Har du større rester av pinnekjøtt? Lag dette!

Oppskrifter med juleskinke

Tørrmodnet ribbe råvarebilde

Oppbevaring og holderbarhet på kjøtt

Tørrmodnet ribbe råvarebilde

Kjøtt regnes som lett bedervelig, og kan fort bli dårlig om det ikke behandles og oppbevares riktig. Her finner du informajson om du hvordan du best tar bare på kjøtt for lenger holdbarhet.

Kalkun med nye smaker

tradisjonell julemat

Var du egentlig på utkikk etter tradisjonell julemat?

Selvfølgelig har vi det også, ta en titt her!