Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Løk, appelsin og korianderchutney

Chutney med løk og appelsin

Ingredienser

porsjoner

Girca.3 dl ferdigchutney

  • 1 ts korianderfrø
  • 10 stk. sort hel pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. løk i tynne skiver
  • 1 stk. appelsin
  • 1 ts salt
  • 50 g brunt sukker
  • 0,5 dl rødvin , eventuelt hvitvin
  • 1 ss balsamicoeddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingen grønnsak er vel mer anvendelig enn løken. Løk danner basis i en uendelig rekke av retter fra hele verden, og er uunnværlig på de aller fleste kjøkken. Her har ordinær gul løk fått kose seg sammen med appelsin og aromatisk koriander, og resultatet er nydelig. Chutneyen er anvendelig både som topping på gode pølser og som tilbehør til sterk ost. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Girca.3 dl ferdigchutney

  • 1 ts korianderfrø
  • 10 stk. sort hel pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. løk i tynne skiver
  • 1 stk. appelsin
  • 1 ts salt
  • 50 g brunt sukker
  • 0,5 dl rødvin , eventuelt hvitvin
  • 1 ss balsamicoeddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Chutneyen er holdbar i minst 10 dager i kjøleskapet.

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 16.07.2024 09:55:21