Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glasert tapasribbe

Glasert tapasribbe

Ingredienser

porsjoner

Glasur:

  • 2 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 4 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 4 ss soyasaus
  • 1 ss frisk ingefær , finhakket
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 2 ss chilipulver
  • 2 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er en stor favoritt på tapasbordet. Pass på å ha nok. Her har vi brukt 5-krydder, som er den mest kjente krydderblandingen i det kinesiske kjøkken. Inneholder som navnet sier fem ulike krydderslag; Stjerneanis, fennikel, kanel, nellik og sort pepper.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Glasur:

  • 2 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 4 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 4 ss soyasaus
  • 1 ss frisk ingefær , finhakket
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 2 ss chilipulver
  • 2 ts salt

Slik gjør du

Glasert-tapasribbe-194038-13
Du trenger: Ribbe, 5-spice powder, søt soyasaus, soyasaus, frisk ingefær, hvitløkspulver, chilipulver og salt.

trinn du kan merke av
Glasert-tapasribbe-194038-13
Glasert-tapasribbe-194038-13
Glasert-tapasribbe-194038-13
Glasert-tapasribbe-194038-13

  Glasert-tapasribbe-194038-13

Nå er ribba klar til å skjæres opp i porsjonsbiter. Server med søt chilisaus.

Glasert tapasribbe

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 16.07.2024 09:37:55