Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Meny og planlegging

Meny og planlegging

Se våre menyforslag og tips til retter til koldbord eller tapas. Vi deler også andre praktiske tips som kan være kjekke å ta med seg når man inviterer til selskap.

Podcast-episode:

  • Indrefilet av rein med kålrotpuré

    Imponerende forretter

  • Juleselskap

    Alt klart for nyttårsfest

  • Bakt blomkål med nøttesmør

    Slik lager du en flexi-meny i julen

  • Lettgravet ørret med spinatkrem

    Forretter som passer til lam

  • Anette med svinenakke

    Skap restaurantfølelsen hjemme

  • Afternoon tea stemningsbilder

    Afternoon tea med julevri

  • Afternoon tea stemningsbilder

    Afternoon tea

  • Reinsdyrcarpaccio 1

    Menyer

  • Koldtbord til store anledninger

    Koldtbord

  • Grillet lammestek med tilbehør

    Klart for variasjoner

  • Oksestek

    Nøkkelen til en vellykket meny

  • Grillet hvit asparges med urtesmør

    Slik lager du en flexi-meny til festen!

  • Grillfest

    Selskapsplanleggeren

  • tilbords4.jpg

    Hvordan dekke festbordet

  • Egg i spicy bønnegryte

    Sunn ukesmeny

  • Brennende kjærlighet

    Ukemeny for travel førjulstid

  • BRUSCHETTA MED SKINKE

    Velg meny til tapas: Enkel, utvidet eller luksus-variant

  • Bruschetta med røkelakskrem

    Konfirmasjon? Selskapsmat uten stress

  • Grillet torsk i folie

    Ukemeny som sier GRILL!

handleliste stengt