Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevaring og holdbarhet

Riktig oppbevaring er viktig for å ta best mulig vare på maten, slik at den har god holdbarhet. Les om riktig oppbevaring og holdbarhet av ulike matvarer.

  • Oppbevaring i kjeleskap - oppbevaring av rester

    Oppbevaring i kjøleskap

  • Grønne råvarer i kjøleskap miljø

    Hvor i kjøleskapet bør maten stå?

  • Fisk og skalldyr

    Fra butikk til kjøleskap

  • Oppbevaring i fryser

    Oppbevaring i fryser

  • Rester - restemat

    Fakta om oppbevaring

  • Egg i kartong

    Er "best før" det samme som dårlig etter?

  • Hvitt kjøtt - kyllingfilet

    Hva er lett bedervelige matvarer?

  • Kjøtt og egg - råvarebilde

    Oppbevaring og holdbarhet på kjøtt

  • egg i eggekartong

    Egg og holdbarhet

  • Fenalår

    Oppbevaring av spekemat

  • Oppbevaring og holdbarhet på tørrvarer

    Oppbevaring og holdbarhet av tørrvarer

  • Illustrasjonsfoto matsvinn grønne grønnsaker

    Oppbevaring og holdbarhet på frukt og grønnsaker

  • Hermetikkbokser

    Hermetikk som er utgått på dato

  • Rundstykke med eggesalat

    Oppbevaring av matpakker

  • SLIK TAR DU BEST VARE PÅ MATRESTENE

    Slik tar du best vare på matrestene

  • Oppbevaring av julekaker

    Slik oppbevarer du julekakene

handleliste stengt