Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Råvarer

Råvarer

Les om de ulike råvarene våre og få nyttige tips til hva du kan lage.

  • Ett lammelår - fire stykker, trinnbilde 8

    Oppdeling av lammelår

  • Utbeining av lammelår

    Utbeining av lammelår

  • Fenalår

    Lag ditt eget fenalår

  • Spekeskinker som henger til tørking

    Hjemmelaget spekeskinke

  • Storfe biffer

    Biffkjøtt er det møreste kjøttet

  • Karbonadedeig vs. kjøttdeig

    Kjøttfarser og kjøttdeiger

  • Høstens lammegryte

    Koke- og grytekjøtt

  • Trinnbilder pølser 7

    Slik lager du pølser selv

  • Lammehjerte - råvarebilde

    Innmat – næringsrik mat!

  • hvite egg

    Eggets suverene egenskaper

  • hvite egg

    Egg som flyter og egg som synker

  • Filtering av fisk – ørret og laks

    Filetering av fisk

  • Oppdeling av hel kylling

    Hvordan dele opp en kylling

  • Hel, rå kalkun, Bilde 1 av 6

    Oppdeling av kalkun

  • Slik lager du pinnekjøttet selv 2.jpg

    Lag pinnekjøttet selv

handleliste stengt