Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Steke- og koketips

Steke- og koketips

Her finner du anbefalt kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for råvarene under.

  • Helstekt indrefilet av storfe 3d

    Steke- og koketips for storfekjøtt

  • Bulgursalat med kyllingfilet

    Steke- og koketips for kylling

  • Dampet kveite med bønnepuré og sopp

    Steke- og koketips for fisk og skalldyr

  • Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

    Steke- og koketips for lammekjøtt

  • Klassisk reinsdyrstek 3c

    Steke- og koketips for reinsdyrkjøtt

  • Kalkun med appelsinsaus - alternativ 1

    Steke- og koketips for kalkun

  • Hjortestek med fløtegratinerte poteter

    Steke- og koketips for elg og hjort

  • Koking av høns

    Steke- og koketips for høns

handleliste stengt