Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Tilberedning

Vi har samlet nyttige artikler om alt fra hvordan du koker kjøtt og steker biff til hvordan du koker egg eller baker med glutenfritt mel.

Slik gjør du

  • Eggerøre

    Hvordan lage perfekt eggerøre

  • Omelett med ost og løk

    Hvordan lage omelett

  • Kokt egg

    Hvordan koke egg

  • Egg benedict

    Hvordan posjere egg

  • Kjøttdeig

    Hvordan steke kjøttdeig?

  • Entrecôte i panne

    Hvordan steke biff

  • Biff til mange - Stills fra film

    Hvordan steke biff til mange

  • Hvitt kjøtt - kyllingfilet

    Hvordan steke saftig kyllingfilet

  • Marinert kyllingfilet med sopp og spinat

    Hvordan steke kyllingfilet til mange

  • Chataubriand med bernaise og pommes frites

    Slik steker du filet og hele stykker

  • Kålsalat med skinkebiff og appelsin

    Slik steker du skinkebiff

  • Brokkolisuppe med strimlet svinekjøtt

    Slik steker du strimlet svinekjøtt

  • Sommerkoteletter med grillet hjertesalat

    Slik steker du koteletter

  • Røkt svinekam med irsk potetmos

    Steking i panne

  • Kjøttgryte

    Slik lager du gryterett

  • Helstekt kylling

    Slik steker du hel kylling

  • Lammegryte med rotgrønnsaker

    Slik steker du lammekjøtt i biter

  • Klassisk lammestek

    Slik steker du lammestek

  • Helstekt kalkun med brødstuffing og fløtesaus - alternativ 2

    Slik steker du hel kalkun

  • Grillet kyllinglår med frisk salat

    Slik griller du kylling

  • Lapskaus

    Koking av kjøtt

  • Ribbe - klassisk julemat

    Slik steker du ribbe

  • Vaniljekrem til kaker

    Slik lager du eggekrem (vaniljekrem)

  • Stemningsbilde gjærbakst

    Slik lykkes du med gjærbakst

Hvordan og hvorfor

  • Hvor i ovnen skal maten stå?

    Hvor i ovnen skal maten stå?

  • Côte de boeuf

    Hvordan oppnå den perfekte biffen?

  • Langtidsstekt lammelår

    Langtidssteking av kjøtt

  • Julemat på tallerken - ribbe

    Langtidsstekt ribbe

  • Langtidsstekt lammelår

    Langtidsstekt lammelår

  • Storfe kokekjøtt

    Langtidssteking av kokekjøtt

  • Tørrmodnet ribbe råvarebilde

    Mørning av kjøtt

  • Reinsdyrkraft

    Kraftkoking

  • Klassisk skinkestek

    Triksene som gjør skinkesteken saftig og smakfull

  • Sommerkoteletter med grillede grønnsaker

    Direkte eller indirekte grilling?

  • Grillet lammestek

    Bruk grillen som røykovn

  • Pinnekjøtt trinnbilder

    Utvanning og damping av pinnekjøtt

Baking

  • Bløtkake

    Gode tips om kakebakst

  • Sitronkake

    Liten formkakeskole

  • Glutenfritt pestobrød alternativt bilde 1

    Råd ved glutenfri bakst

  • Doughnutkuler

    Gode råd om smultbakst

  • Kransekakestenger

    Gode råd om kransekakebakst

  • Makroner med gul krem

    5 tips for perfekt julebakst

Metoder

  • SMØRDAMPET SKREI MED PASTINAKKPURÉ

    Dampovn

  • Koking av kjøtt

    Koking og trekking

  • Honningmarinade

    Marinering

  • Biff i airfryer

    Tilberedning med airfryer

  • Wok med svinekjøtt

    Wok

  • Fondue

    Frityrsteking

  • Guinnessbraiserte lammeskanker

    Braisering

  • Tomahawk med grillet søtpotet alternativ 2

    Grilling

  • Røkt kolje med eggesmør

    Røyking

  • Crêpes Suzette

    Flambering

  • Nakkekoteletter i leirgryte

    Leirgryte

  • Gravet hjortefilet

    Graving

  • Kokegrop

    Kokegrop

handleliste stengt