Brødsmulesti
Av 1 porsjon deig får du ca. 24 rundstykker.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lag gode rundstykker av bygg, hvete, rug og yoghurt. Bak dem når du har god tid og server dem varme og ferske til søndagsfrokost eller brønsj, eller frys dem ned til du vil ha noe godt til frokosten.
Deig trinn 1:
Deig trinn 2:
Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn, www.brodogkorn.no
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.