Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylt aubergine med sopp og sesamfrø

Fylt aubergine med sopp og sesamfrø

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. aubergine
  • 2,5 dl quinoa
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter hvitløk
  • 4 stk. frisk sjampinjong
  • 1 stk. tomat
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 2 ts hakket frisk rosmarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 ss sesamfrø
  • 3 stilker frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 stk. granateple
  • 1 stk. lime

Til gratinering:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 285 kcal
Fett 11 g
Protein 9 g
Karbohydrater 25 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Aubergine er en grønnsak som behøver varmebehandling før den serveres. Fylt med en smakfull blanding av sopp og grønnsaker og toppet med syrlige granateplekjerner er dette et festmåltid.  

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. aubergine
  • 2,5 dl quinoa
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter hvitløk
  • 4 stk. frisk sjampinjong
  • 1 stk. tomat
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 2 ts hakket frisk rosmarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 ss sesamfrø
  • 3 stilker frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 stk. granateple
  • 1 stk. lime

Til gratinering:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 285 kcal
Fett 11 g
Protein 9 g
Karbohydrater 25 g

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 190 °C.

trinn du kan merke av
Hvis auberginene blir veldig myke, kan du bruke en tynn trepinne til å holde dem sammen.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 11.12.2024 23:30:00