Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pulled turkey sandwich

Pulled turkey sandwich

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av kalkun
  • 4 stk. ciabattabrød
  • 100 g fetaost
  • 2 dl lettrømme
  • 1 stk. grønn chili

Koreansk BBQ-saus:

  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 6 ss soyasaus
  • 4 ss sesamolje
  • 2 ss honning
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss riseddik
  • saft fra 1 stk. lime
  • 1 ts maisenna
  • 2 ss vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du rester av kalkun? Eller har du bare lyst på en skikkelig god sandwich? Her har vi fylt deilige ciabattabrød med revet kalkun, spicy koreansk bbq-saus og en fyldig fetaostkrem. Nam!  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av kalkun
  • 4 stk. ciabattabrød
  • 100 g fetaost
  • 2 dl lettrømme
  • 1 stk. grønn chili

Koreansk BBQ-saus:

  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 6 ss soyasaus
  • 4 ss sesamolje
  • 2 ss honning
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss riseddik
  • saft fra 1 stk. lime
  • 1 ts maisenna
  • 2 ss vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Smaks- og justeringstips. Du kan også bruke en ferdig BBQ-saus, etter eget ønske. Kalkunkjøtt kan varieres med kyllingkjøtt  i denne oppskriften. 

Fyll ciabattabrødene med fetaostkrem og revet kylling med bbq-saus og chili.

Pulled turkey sandwich

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 16.07.2024 14:02:12