Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølser i brød med tilbehør

Lag store porsjoner med tilbehør og prepp for grillsommeren


Fyll opp kjøleskapet for en lang grillsesong, sånn at du alltid har digg tilbehør til pølsa på lur. Sylta rødløk, sennep, bbq-saus og annen snacks kan lages i store porsjoner, så kan du lage pølsefest på null tid!
Hjemmelagde potetlomper og pølsebrød kan fryses, så har du ferske brød klart når du skal fyre opp grillen.

Hjemmelaget tilbehør til pølsa

TILBEHØRET DU LAGER IGJEN OG IGJEN

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

SKAL DU FRYSE LOMPER?

Legg et matpapir mellom hver lompe, så blir det lettere å skille dem ved tining. Det gjør det også lettere å ta opp litt og litt av fryseren.

SE OPPSKRIFT PÅ LOMPER

Hjemmelaget tilbehør