Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Syltet ingefær, eller Gari, er fast følge til sushi, og er du tidlig ute smaker den aller best hjemmelaget. Dette er en enkel grunnoppskrift, men du kan smaksette den med hel pepper, reddik eller honning for en spennende vri.
Den syltede ingefæren kan brukes etter 2-3 timer, men blir enda bedre om den får stå og utvikle smak lenger.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.