Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet viltpanne

Kremet viltpanne

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrskav:

Potet- og pastinakkmos:

  • 8 stk. potet
  • 3 stk. pastinakk
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør

Tilbehør:

  • 3 stk. gulrot i skiver
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 2 stk. knuste einebær
  • 1 pk frosne erter
  • 2 dl matfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 597 kcal
Fett 33 g
Protein 35 g
Karbohydrater 35 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kremet viltpanne er deilig på smak, og så enkel å lage! Fres reinsdyrskav med litt grønnsaker og server med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos. Passer til hverdag og fest!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrskav:

Potet- og pastinakkmos:

  • 8 stk. potet
  • 3 stk. pastinakk
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør

Tilbehør:

  • 3 stk. gulrot i skiver
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 2 stk. knuste einebær
  • 1 pk frosne erter
  • 2 dl matfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 597 kcal
Fett 33 g
Protein 35 g
Karbohydrater 35 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kremet viltpanne med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos.

Kremet viltpanne

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB11 21.12.2024 17:24:56