Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylte svinebiffer

Fylte svinebiffer

Ingredienser

porsjoner

Ostefyll:

  • 2 skiver bacon
  • 250 g kremost naturell
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 dl revet ost

Panering:

  • 100 g hvetemel
  • 4 stk. egg
  • 100 g griljermel , strøbrød eller panko

Tomatsalat:

  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 400 g cherrytomat
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Potetbåter:

  • 10 stk. nypotet
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 2 ss friske urter
  • 1 ss paprikapulver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1051 kcal
Fett 57 g
Protein 73 g
Karbohydrater 57 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fylte svinebiffer, slik vi har gjort her, gir en saftig matopplevelse. Retten er like god til hverdag som til fest.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Ostefyll:

  • 2 skiver bacon
  • 250 g kremost naturell
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 dl revet ost

Panering:

  • 100 g hvetemel
  • 4 stk. egg
  • 100 g griljermel , strøbrød eller panko

Tomatsalat:

  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 400 g cherrytomat
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Potetbåter:

  • 10 stk. nypotet
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 2 ss friske urter
  • 1 ss paprikapulver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1051 kcal
Fett 57 g
Protein 73 g
Karbohydrater 57 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
For å få ekstra sprø stekeskorpe anbefaler vi å panere med panko til slutt. Panko er en type brødflak man får kjøpt i velassorterte butikker med godt utvalg av asiatiske matvarer.

 Server fylte svinebiffer med båtpoteter og tomatsalat.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB13 12.12.2024 12:51:56