Har du spørsmål om råvarer, mat og tilberedning? Anette Fjelleng Hansen Anette Fjelleng Hansen Matfaglig rådgiver og visuelt ansvarlig foto Anette er utdannet kokk og har bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for å bygge kunnskap om mat og matlaging, spesielt hos barn og unge. Matlaging skal være kreativt og gøy! Spesialkompetanse: Mattrender, matsvinn, grill, internasjonal mat og matstyling. Kakebaking, festbord, dekorering, matlaging med barn og matpakker til barn. E-post anette.hansen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4748200344 Pressebilder til nedlastning Har du spørsmål om ernæring, bærekraft, dyrevelferd og norsk matproduksjon? Trine Thorkildsen Trine Thorkildsen Fagsjef ernæring, bærekraft og dyrevelferd Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring og helse, bærekraft og dyrevelferd. Spesialkompetanse: Kjøtt og egg sin plass i sunt og bærekraftig kosthold. Forskningsresultater knyttet til kosthold, egg og kjøtt. Overordnede spørsmål knyttet til bærekraft og dyrevelferd i norsk matproduksjon. E-post trine.thorkildsen@matprat.no Mobiltelefonnummer 92284603 Pressebilder til nedlastning Katrine Lekang Katrine Lekang Seniorrådgiver bærekraftig matproduksjon Katrine har en doktorgrad i biologi fra Universitetet i Bergen, og har jobbet flere år med forskning på biologiske systemer, mikrobiologi og antibiotikaresistens. Spesialkompetanse: Økologi, klimaendringer, mikrobiologi, tarmflora, og antibiotikaresistens. E-post katrine.lekang@matprat.no Mobiltelefonnummer 93862536 Pressebilder til nedlastning Rita Kylling Rita Kylling seniorrådgiver/ veterinær dyrevelferd og husdyrproduksjon Rita er utdannet fra Norges Veterinærhøgskole og er godkjent offentlig veterinær. I tillegg har hun en master i atferdsvitenskap og ledelse fra Oslo Met. Hun har bred erfaring fra arbeid med dyrevelferd og dyrehelse fra blant annet klinisk praksis og offentlig forvaltning. Spesialkompetanse: Atferd og samhandling på individ og gruppenivå. Forholdet mellom mennesker og dyr. Dyrevelferd og dyrehold, motivasjon og prestasjon. E-post rita.kylling@matprat.no Mobiltelefonnummer 96221270 Pressebilder til nedlastning Eilin Lundekvam By Eilin Lundekvam By Seniorrådgiver ernæring Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte. Spesialkompetanse: Kosthold og livsstil, gode matvaner, de norske kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post eilin.by@matprat.no Mobiltelefonnummer 95413393 Kontortelefonnummer 95413393 Pressebilder til nedlastning Rebekka Helen Aamaas Rebekka Helen Aamaas Seniorådgiver bærekraft og matproduksjon Rebekka er utdannet ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og har en bachelor i internasjonale miljø- og utviklingsstudier og en mastergrad i agroøkologi derfra. Spesialkompetanse: Bærekraftig matproduksjon, det norske ressursgrunnlaget, matsvinn, klimagasser, naturens økosystemer, sirkulærøkonomi. E-post rebekka.kristiansen@matprat.no Mobiltelefonnummer 47874426 Pressebilder til nedlastning Malén Gudbrandsgard Malén Gudbrandsgard Seniorrådgiver ernæring Malén har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi, en mastergrad i folkehelsevitenskap og har jobbet flere år innen forskning på ernæring, kosthold- og livsstilsfaktorer som påvirker helsen. Spesialkompetanse: Kosthold, livsstil, folkehelse, tarmflora, kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post malen.gudbrandsgard@matprat.no Mobiltelefonnummer 91376231 Pressebilder til nedlastning
Anette Fjelleng Hansen Anette Fjelleng Hansen Matfaglig rådgiver og visuelt ansvarlig foto Anette er utdannet kokk og har bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for å bygge kunnskap om mat og matlaging, spesielt hos barn og unge. Matlaging skal være kreativt og gøy! Spesialkompetanse: Mattrender, matsvinn, grill, internasjonal mat og matstyling. Kakebaking, festbord, dekorering, matlaging med barn og matpakker til barn. E-post anette.hansen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4748200344 Pressebilder til nedlastning
Trine Thorkildsen Trine Thorkildsen Fagsjef ernæring, bærekraft og dyrevelferd Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring og helse, bærekraft og dyrevelferd. Spesialkompetanse: Kjøtt og egg sin plass i sunt og bærekraftig kosthold. Forskningsresultater knyttet til kosthold, egg og kjøtt. Overordnede spørsmål knyttet til bærekraft og dyrevelferd i norsk matproduksjon. E-post trine.thorkildsen@matprat.no Mobiltelefonnummer 92284603 Pressebilder til nedlastning
Katrine Lekang Katrine Lekang Seniorrådgiver bærekraftig matproduksjon Katrine har en doktorgrad i biologi fra Universitetet i Bergen, og har jobbet flere år med forskning på biologiske systemer, mikrobiologi og antibiotikaresistens. Spesialkompetanse: Økologi, klimaendringer, mikrobiologi, tarmflora, og antibiotikaresistens. E-post katrine.lekang@matprat.no Mobiltelefonnummer 93862536 Pressebilder til nedlastning
Rita Kylling Rita Kylling seniorrådgiver/ veterinær dyrevelferd og husdyrproduksjon Rita er utdannet fra Norges Veterinærhøgskole og er godkjent offentlig veterinær. I tillegg har hun en master i atferdsvitenskap og ledelse fra Oslo Met. Hun har bred erfaring fra arbeid med dyrevelferd og dyrehelse fra blant annet klinisk praksis og offentlig forvaltning. Spesialkompetanse: Atferd og samhandling på individ og gruppenivå. Forholdet mellom mennesker og dyr. Dyrevelferd og dyrehold, motivasjon og prestasjon. E-post rita.kylling@matprat.no Mobiltelefonnummer 96221270 Pressebilder til nedlastning
Eilin Lundekvam By Eilin Lundekvam By Seniorrådgiver ernæring Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte. Spesialkompetanse: Kosthold og livsstil, gode matvaner, de norske kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post eilin.by@matprat.no Mobiltelefonnummer 95413393 Kontortelefonnummer 95413393 Pressebilder til nedlastning
Rebekka Helen Aamaas Rebekka Helen Aamaas Seniorådgiver bærekraft og matproduksjon Rebekka er utdannet ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og har en bachelor i internasjonale miljø- og utviklingsstudier og en mastergrad i agroøkologi derfra. Spesialkompetanse: Bærekraftig matproduksjon, det norske ressursgrunnlaget, matsvinn, klimagasser, naturens økosystemer, sirkulærøkonomi. E-post rebekka.kristiansen@matprat.no Mobiltelefonnummer 47874426 Pressebilder til nedlastning
Malén Gudbrandsgard Malén Gudbrandsgard Seniorrådgiver ernæring Malén har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi, en mastergrad i folkehelsevitenskap og har jobbet flere år innen forskning på ernæring, kosthold- og livsstilsfaktorer som påvirker helsen. Spesialkompetanse: Kosthold, livsstil, folkehelse, tarmflora, kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post malen.gudbrandsgard@matprat.no Mobiltelefonnummer 91376231 Pressebilder til nedlastning