Brødsmulesti
Gir et lite glass
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Posh pølsetopping med enkel molekylær gastronomi! Lag små rosa «kaviar»-perler med smak av syltet rødløk. En supermorsom måte å bruke opp syltelaken på når du har mekka hjemmelaget syltet rødløk, og en skikkelig show stopper på pølsefesten! Du kan også prøve ut denne teknikken med andre juicer eller væsker.
Ikke bare har syltelaka en skikkelig fresh farge, men den får også en ganske så god smak, spesielt hvis du smaksetter laken med aromatiske krydder, friske urter, sitrusskall, hvitløk eller spicy chili.
Dette er pølsetoppingen for deg som vil leke deg litt ekstra! Sjekk ut grunnoppskriften vår på hjemmelaget sylta rødløk for å komme i gang, og er du på utkikk etter flere gode tips til pølsetoppinger eller en knakende god guide til hvordan lage hjemmelagde pølser, så har vi det du trenger. Ta turen til vårt pølseunivers!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.