Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Kremet og fløyelsmyk eggerøre får du ved å lage den i kjele. Litt ekstra tid og kjærlighet gir en perfekt konsistens! Kjempegodt på ristet brød, og gjerne toppet med gressløk.
Ha kremet eggerøre på en skive landbrød, gjerne ristet i stekepannen for en ekstra sprø skorpe. Topp med hakket gressløk, litt salt og kvernet pepper.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.