Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkunfilet med julerub

Kalkunfilet med julerub

Ingredienser

porsjoner

Rødkålsalat:

  • 0,5 stk. rødkål
  • 2 stk. mango
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts sukker
  • saft og skall av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kalkunfilet med julerub er ikke vanskelig å lykkes med. Det smaker nydelig og passer utmerket sammen med rødkål, mango og koriander. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Rødkålsalat:

  • 0,5 stk. rødkål
  • 2 stk. mango
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts sukker
  • saft og skall av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan kjøpe en god rub som passer til kalkun eller kylling i butikk. Knus hel nellik og allehånde, og bland det sammen med rubben til en god krydderblanding. Hvis du vil lage en rub fra bunnen så kan du følge vår oppskrift på julerub.

Rødkål setter ofte farge på fingre og fjøl. Det kan derfor lønne seg å bruke hansker når du kutter opp og blander denne salaten.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 22.11.2024 01:56:01