Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dumplings med pinnekjøtt

Dumplings med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner

Dumplingsdeig:

  • 150 g hvetemel
  • 75 g vann
  • 0,5 ts salt

Fyll:

  • 150 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 2 ss surkål
  • 4 ss kålrotstappe

Suppe:

  • 4 dl vann
  • 1,5 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 1 stk. gulrot
  • 100 g kålrot

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dumplings fylt med pinnekjøtt fra julens restemat, sammen med en varm, krydret suppe. Det er det vi har lyst på i romjula, når juleselskaper og store middager går slag i slag. Ekte comfort food, disket opp av Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg i serien Kokkens Jul

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Dumplingsdeig:

  • 150 g hvetemel
  • 75 g vann
  • 0,5 ts salt

Fyll:

  • 150 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 2 ss surkål
  • 4 ss kålrotstappe

Suppe:

  • 4 dl vann
  • 1,5 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 1 stk. gulrot
  • 100 g kålrot

Slik gjør du

Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens jul, en Youtube-serie fra MatPrat. Se hele serien her!

trinn du kan merke av

Dette er én av tre retter Mymint disker opp med i denne runden av Kokkens Jul. Sjekk også ut Steam bun med asiatisk ribbe og Asiatisk lutefisk i potetlefse!

Dumplings med pinnekjøtt

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB13 12.12.2024 08:51:10