Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Indisk curry med strimlet svinekjøtt

Indisk curry med strimlet svinekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss eller margarin nøytral olje til steking
  • 2 stk. løk i tynne båter
  • 60 g finhakket frisk ingefær
  • 4 ss indisk karripasta
  • 2 bokser lett kokosmelk (à 400 ml)
  • 3 stk. revet gulrot
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 500 g kinakål i strimler
  • 75 g sukkererter i strimler
  • 4 ss fiskesaus (asiatisk)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 463 kcal
Fett 25 g
Protein 39 g
Karbohydrater 15 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (22)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss eller margarin nøytral olje til steking
  • 2 stk. løk i tynne båter
  • 60 g finhakket frisk ingefær
  • 4 ss indisk karripasta
  • 2 bokser lett kokosmelk (à 400 ml)
  • 3 stk. revet gulrot
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 500 g kinakål i strimler
  • 75 g sukkererter i strimler
  • 4 ss fiskesaus (asiatisk)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 463 kcal
Fett 25 g
Protein 39 g
Karbohydrater 15 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruk en liten kniv og rens sukkerertene ved å dra av strengen.

Server curryen i dype skåler, gjerne med fullkornsris eller byggris til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11021, server:MP-PRD-WEB15 01.09.2024 01:32:53