Har du spørsmål om råvarer, mat og tilberedning? Anette Fjelleng Hansen Anette Fjelleng Hansen Matfaglig rådgiver og visuelt ansvarlig foto Anette er utdannet kokk og har bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for å bygge kunnskap om mat og matlaging, spesielt hos barn og unge. Matlaging skal være kreativt og gøy! Spesialkompetanse: Mattrender, matsvinn, grill, internasjonal mat og matstyling. Kakebaking, festbord, dekorering, matlaging med barn og matpakker til barn. E-post anette.hansen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4748200344 Pressebilder til nedlastning Har du spørsmål om ernæring, bærekraft og norsk matproduksjon? Trine Thorkildsen Trine Thorkildsen Avdelingsleder/fagsjef ernæring og bærekraft Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring, kosthold og helse, samt bærekraft. Spesialkompetanse: Kjøtt og egg sin plass i sunt og bærekraftig kosthold. Forskningsresultater knyttet til kosthold, egg og kjøtt. Overordnede spørsmål knyttet til bærekraft i norsk matproduksjon. E-post trine.thorkildsen@matprat.no Mobiltelefonnummer 92284603 Pressebilder til nedlastning Katrine Lekang Katrine Lekang Seniorrådgiver bærekraftig matproduksjon Katrine har en doktorgrad i biologi fra Universitetet i Bergen, og har jobbet flere år med forskning på biologiske systemer, mikrobiologi og antibiotikaresistens. Spesialkompetanse: Økologi, klimaendringer, mikrobiologi, tarmflora, og antibiotikaresistens. E-post katrine.lekang@matprat.no Mobiltelefonnummer 93862536 Pressebilder til nedlastning Eilin Lundekvam By Eilin Lundekvam By Seniorrådgiver ernæring Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte. Spesialkompetanse: Kosthold og livsstil, gode matvaner, de norske kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post eilin.by@matprat.no Mobiltelefonnummer 95413393 Kontortelefonnummer 95413393 Pressebilder til nedlastning
Anette Fjelleng Hansen Anette Fjelleng Hansen Matfaglig rådgiver og visuelt ansvarlig foto Anette er utdannet kokk og har bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for å bygge kunnskap om mat og matlaging, spesielt hos barn og unge. Matlaging skal være kreativt og gøy! Spesialkompetanse: Mattrender, matsvinn, grill, internasjonal mat og matstyling. Kakebaking, festbord, dekorering, matlaging med barn og matpakker til barn. E-post anette.hansen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4748200344 Pressebilder til nedlastning
Trine Thorkildsen Trine Thorkildsen Avdelingsleder/fagsjef ernæring og bærekraft Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring, kosthold og helse, samt bærekraft. Spesialkompetanse: Kjøtt og egg sin plass i sunt og bærekraftig kosthold. Forskningsresultater knyttet til kosthold, egg og kjøtt. Overordnede spørsmål knyttet til bærekraft i norsk matproduksjon. E-post trine.thorkildsen@matprat.no Mobiltelefonnummer 92284603 Pressebilder til nedlastning
Katrine Lekang Katrine Lekang Seniorrådgiver bærekraftig matproduksjon Katrine har en doktorgrad i biologi fra Universitetet i Bergen, og har jobbet flere år med forskning på biologiske systemer, mikrobiologi og antibiotikaresistens. Spesialkompetanse: Økologi, klimaendringer, mikrobiologi, tarmflora, og antibiotikaresistens. E-post katrine.lekang@matprat.no Mobiltelefonnummer 93862536 Pressebilder til nedlastning
Eilin Lundekvam By Eilin Lundekvam By Seniorrådgiver ernæring Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte. Spesialkompetanse: Kosthold og livsstil, gode matvaner, de norske kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post eilin.by@matprat.no Mobiltelefonnummer 95413393 Kontortelefonnummer 95413393 Pressebilder til nedlastning