Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeskav i erte- og myntesalat

Lammeskav med erte- og myntesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g lammeskav
  • 400 g potet , gjerne små amadinepoteter
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss honning
  • 1 dl olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g frosne erter
  • 1 ts smør
  • 8 stk. reddik
  • 65 g babyspinat
  • 2 ss frisk mynte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammeskav er enkelt å få til, og smaker kjempegodt! Her i følge med en frisk og grønn salat med touch av mynte og sitron.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g lammeskav
  • 400 g potet , gjerne små amadinepoteter
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss honning
  • 1 dl olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g frosne erter
  • 1 ts smør
  • 8 stk. reddik
  • 65 g babyspinat
  • 2 ss frisk mynte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 10:47:59