Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gresk lammepai

Gresk lammepai

Ingredienser

4  porsjoner

Paideig:

  • 300 g hvetemel
  • 200 g smør
  • 1 stk. egg

Fyll:

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 stk. løk
  • 3 båter hakket hvitløk
  • 20 stk. kalamataoliven
  • 10 stk. grovhakkede soltørkede tomater
  • 50 g frisk spinat
  • 2 ts frisk timian
  • 1 ts tørket oregano
  • 100 g fetaost
  • 6 stk. egg
  • 3 dl melk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

For mange er gresk mat synonymt med lam, og i denne paien samler vi essensen av de gode smakene. Lukk øynene og drøm deg tilbake til en liten, gresk taverna.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Paideig:

  • 300 g hvetemel
  • 200 g smør
  • 1 stk. egg

Fyll:

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 stk. løk
  • 3 båter hakket hvitløk
  • 20 stk. kalamataoliven
  • 10 stk. grovhakkede soltørkede tomater
  • 50 g frisk spinat
  • 2 ts frisk timian
  • 1 ts tørket oregano
  • 100 g fetaost
  • 6 stk. egg
  • 3 dl melk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server lammepaien varm eller lun, gjerne i følge med en god salat.

Gresk lammepai

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 12:32:03