Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet paprikasalat

Grillet paprikasalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. rød paprika
  • 2 stk. oransje paprika
  • 2 stk. gul paprika
  • 1 ss nøytral olje
  • 4 ss pinjekjerner
  • 100 g fetaost
  • 2 ss grovhakket bladpersille , eller andre urter
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Paprika får en fantastisk god og søt smak når den grilles. Med salt fetaost, urter og pinjekjerner blir denne grillede paprikasalaten et knallgodt tilbehør til grillmaten. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. rød paprika
  • 2 stk. oransje paprika
  • 2 stk. gul paprika
  • 1 ss nøytral olje
  • 4 ss pinjekjerner
  • 100 g fetaost
  • 2 ss grovhakket bladpersille , eller andre urter
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server grillet paprikasalat som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk, eller som en rett på tapasbordet. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 12:24:59