Brødsmulesti
Apos, Samir og Samer viser deg oppskrifter med lam fra Middelhavet, Asia og Midtøsten.
Det var ikke kjærligheten til en kvinne som fikk greske Apostolos til Norge, det var kjærligheten til mat.
Les historien om Apos her
Som barn løp Samir inn og ut av familiens indiske restaurant i Oslo og falt pladask for bransjen. Det var noe med tempoet, stemningen og driven.
Les historien om Samir her
Da syriske Samer fra Aleppo bodde på asylmottak lagde han så god mat til de andre flyktningene at de bønnfalt han om å følge kokkedrømmen.
Les historien om Samer her
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
«Greek food vs norwegian food? You can compare it like the weather. More hot, more aromatic, more emotional, more herbs and spices. Its more Mediterranean, in a way» Apos
«7-krydder gir veldig god smak til lammekjøtt; Allehånde, svart pepper, muskat, kardemomme, kanel, ingefær og nellik». Samer